• Sklep on-line
  • O marce
  • Wiedza
  • Katalogi
  • Kontakt
  • O marce
    • O firmie Wüsthof
    • Jakość i funkcjonalność
    • Trójząb
    • Produkcja
    • Made in Solingen
    • Świadomość proekologiczna
    • Gourmet-Partner
    • Kontakt
  • Wiedza
    • Jak dbać o noże Wüsthof
    • NSF / HACCP
    • PEtec Technologia ostrzenia noży
    • Produkcja
    • Przechowywanie
    • Wygładzanie i ostrzenie
    • Zalecenia dotyczące pielęgnacji
    • Jak dobrać odpowiedni rodzaj noża
  • Sklep on-line
    • Klient indywidualny
    • Klienci HoReCa
  • Dystrybucja
Copyright © 2022 Tom-Gast

Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych.
Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb.
Akceptuję Czytaj więcej
  • Kontakt
  • Sklep on-line
  • O marce
    • Wüsthof – firma
    • Jakość i funkcjonalność
    • Trójząb
    • Produkcja
    • Wyprodukowano w Niemczech / Solingen
    • Świadomość proekologiczna
    • Gourmet-Partner
    • Back
  • Wiedza
    • Czyszczenie
    • NSF / HACCP
    • PEtec – nowa technologia firmy WÜSTHOF
    • Produkcja
      • Ewolucja precyzyjnie kutego noża
      • Noże WÜSTHOF bez tajemnic
      • Stal
      • Back
    • Wygładzanie i ostrzenie
      • Jak ostrzyć nóż?
      • Osełki
      • Ostrzałki do noży
      • Ostrzenie
      • Wygładzanie
      • Back
    • Przechowywanie
    • Zalecenia dotyczące pielęgnacji
      • Pielęgnacja desek do krojenia
      • Utwardzanie termicznie drewno bukowe
      • Back
    • Tradycja związana z krojeniem i rodzajami głowni
      • Krojenie nożem szefa kuchni
      • Nóż szefa kuchni
      • Odpowiedni nóż
      • Odpowiednie krojenie
      • Back
    • Back